(NpSIHOLOG)QÆQ WÆDPOWÆDALXNOÇ POWEDÆNKI (B:s)E (NmONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NsAW^IN(B, (Nm(B. (Nw(B.,s ()Qæ(NWANO(B-(NfRANKÆWSXK (B:s)E (Nm)QÆSTO nw(B,s)E, 2008)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ DAÃTXSQ CÆLÆSNA HARAKTERISTIKAWÆDPOWÆDALXNOSTÆ QK ÆNTEGRALXNOÇ QKOSTÆ OSOBISTOSTÆs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E; (NW)QÆDPOWÆDALXNÆSTXs)E; (NPOWED)QÆNKAs)E; (NPSIHOLOG)QÆQs)E