(NzAGALXNA PSIHOLOG)QÆQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NsKRIP^ENKO(B, (No(B.,s; (NdOLINSXKA(B, (Nl(B.s; (NoGORODN)QÆJ^UK(B, (Nz(B.s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpROSW)QÆTA(B,s)E, 2005)
(Nu P)QÆDRU^NIKU PREDSTAWDENO ZAGALXNU PSIHOLOGÆ@ NA OSNOWÆ GENETI^NO(B-(NMODEL@@^OGO METODUs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NzAGALXNA PSIHOLOG)QÆQs)E; )QÆ(NSTORÆQ PSIHOLOGÆÇs)E; (NHARK)QÆWSXKA [KOLAs)E; (NMETODI PSIHOLOG)QÆÇs)E; (NPSIH)QÆKAs)E; (NW)QÆD^UTTQs)E; (NSW)QÆDOMÆSTXs)E; (NSPRIJMANNQs; (NMISLENNQs; (NUWAGAs; (NOSOBIST)QÆSTXs)E; (NTEMPERAMENTs; (NHARAKTERs