(NsOC)QÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NÆ ZASADI PROFÆLAKTIKI NASILXSTWA W SÆM(B'Ç :s)E (NNAUKOWO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NpOWAL)QÆJ(B, (Nl(B. (Nw(B.,s)E; (NbARILO(B, (Na(B. (Nw(B.s; (NbARILO(B, (Na(B. (Nw(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NpEDAGOG)QÆ^NA DUMKA(B,s)E, 2011)
(NpOS)QÆBNIK PRISWQ^ENO DOSLÆDVENN@ TEORETI^NIH Æ METODI^NIH ASPEKTÆW PROBLEMI PROFÆLAKTIKI NASILXSTWA W SÆM(B'Ç. (Nu ROBOTÆ PODAÃTXSQ ANALÆZ TEORETI^NIH PÆDHODÆW STOSOWNO PONQTX (B"(NNASILXSTWO W SÆM(B'Ç", "(NPROFÆLAKTIKA NASILXSTWA W SÆM(B'Ç", (NROZKRIWA@TXSQ SOCÆALXNO(B- (NPEDAGOGÆ^NÆ UMOWI PROFÆLAKTIKI NASILXSTWA W NEPOWNÆJ(B, (NODNODÆTNÆJ(B, (NBAGATOPOKOLÆNNÆJ(B, (NPRIJOMNÆJ SÆM(B'Ç, (NPODAÃTXSQ ÆNORMACÆJNO(B-(NMETODI^NIJ KOMPLEKS Z PROFÆLAKTIKI NASILXSTWA W RÆZNIH TIPAH SÆMEJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Ns)QÆMEJNA PEDAGOGÆKAs)E -- (NsOC)QÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NA ROBOTAs)E; (NNASILXSTWO W S)QÆM(B'Çs)E; (NPROBLEMA NASILXSTWAs; (NKLASIF)QÆKACÆQ NASILXSTWAs)E; (NNASILXSTWO W PRIJOMN)QÆJ SÆM(B'Çs)E; (NPROF)QÆLAKTIKA NASILXSTWAs)E; (NZAPOB)QÆGANQ NASILXSTWUs)E; (NNEBLAGOPOLU^N)QÆ SÆM(B'Çs)E