(NmETODIKA ORGAN)QÆZACÆÇ HUDOVNXO(B-(NMOWLENNÃWOÇ DÆQLXNOSTÆ DÆTEJ U DO[KÆLXNIH NAW^ALXNIH ZAKLADAH (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK DLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NbOGU[(B, (Na(B.,s; (NgAWRI[(B, (Nn(B.s; (NkOTIK(B, (Nt(B.s; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NsLOWO(B,s, 2006)
(Nw)QÆDPOWÆDNO DO PROGRAMI KURSU WISWÆTLENO ZMÆST(B, (NZAWDANNQ Æ METODIKU ORGANIZACÆÇ HUDOVNXO(B-(NMOWLENNÃWOÇ DÆQLXNOSTÆ DÆTEJ DO[KÆLXNOGO WÆKU(B. (NrOZKRITO RÆZNÆ WIDI HUDOVNXO(B-(NMOWLENNÃWOÇ DÆQLXNOSTÆ(B: (NTEATRALÆZOWANU(B, (NOBRAZOTWOR^O(B-(NMOWLENNÃWU(B, (NMUZI^NO(B-(NMOWLENNÃWU(B, (NA TAKOV PODANO METODIKU SPÆLXNOÇ ROBOTI DO[KÆLXNOGO NAW^ALXNOGO ZAKLADU Æ SÆM(B'Ç (NZ HUDOVNXO(B-(NMOWLENNÃWOÇ DÆQLXNOSTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NhUDOVNXO(B-(NMOWLENN)QÃWA DÆQLXNÆSTXs)E; (NHUDOVNXO(B-(NMOWLENN)QÃWA DÆQLXNÆSTXs)E; (NTEORETI^N)QÆ ZASADIs)E; (NMETODIKA ORGAN)QÆZACÆÇs)E; (NTEATRALXNO(B-)QÆ(NGROWA DÆQLXNÆSTXs)E; (NTEATRALXNO(B-(NMOWLENN)QÃWA DÆQLXNÆSTXs)E