(NaNATOM)QÆQ L@DINI (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NkOLQDENKO(B, (NgALINA )QæWANÆWNA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB)QÆDX(B,s)E, 2005)
(NnAWEDENO OSNOWN)QÆ WÆDOMOSTÆ PRO BUDOWU TA FUNKCÆÇ ORGANÆW Æ SISTEM ORGANÆZMU L@DINI Z URAHUWANNQM JOGO ZW(B'(NQZKU Z NAWKOLI[NÆM SEREDOWI]EM(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 380s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NaNATOM)QÆQs)E -- (Nb)QÆOLOGÆQ L@DINIs)E; (NANATOM)QÆ^NA NAUKAs)E; (NBUDOWA T)QÆLAs)E; <(NOPORNO(B-(NRUHOWIJ APARAT(B>s; (NW^ENNQ PRO M(B'(NQZIs; (NM)QÆOLOGÆQs)E; (NW^ENNQ PRO NUTRO])QÆs)E; (NSPLANHNOLOG)QÆQs)E; (NW^ENNQ PRO SUDINIs; (NANG)QÆOLOGÆQs)E; (NENDOKRINN)QÆ ZALOZIs)E; (NNERWOWA SISTEMAs; (NORGANI ^UTT)QÆWs)E