(NsU^ASNA ZARUB)QÆVNA FÆLOSOFÆQ(B. (NtE^ÆÇ Æ NAPRQMI (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆBNIK DLQ STUD(B. (NGUMANÆT(B. (NFAK(B-(NTÆW WI](B. (NNAW^(B. (NZAKL(B. /s)E - (NlQH(B, (Nw(B. (Nw(B.,s; (NpAZEN@K(B, (Nw(B. (Ns(B.,s; (NuDOW)QÆK(B, (Ns(B. (Nl(B.,s)E; (Nb)QÆLIJ(B, (No(B. (Nw(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NwAKLER(B,s, 1996)
(Nw HRESTOMAT)QÆÇ PREDSTAWLENÆ PEREKLADI TEKSTÆW NAJWÆDOMÆ[IH FÆLOSOFÆW hh STOLÆTTQ(B, (N]O ZAPO^ATKUWALI NAPRQMI ABO TE^ÆÇ SU^ASNOÇ ZAHÆDNOÇ FÆLOSOFÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nf)QÆLOSOFÆQs)E; (NSU^ASNA ZARUB)QÆVNA FÆLOSOFÆQs)E; (NTE^)QÆÇ Æ NAPRQMI FÆLOSOFÆÇs)E; (NF)QÆLOSOFSXKA ANTROPOLOGÆQs)E; (NF)QÆLOSOFÆQ VITTQs)E; (NGERMENEWTIKAs; (NEKZISTENC)QÆALÆZMs)E; (NPOSTMODERN)QÆSTSXKA FÆLOSOFÆQs)E