(NhUDOVN)QÆ TEHNÆKI U [KOLÆ (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW HUDOVNXO(B-(NGRAFÆ^NIH FAKULXTETÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NaNTONOWI^(B, )Qã(NWGEN aNTONOWI^(B,s)E; (NpROC)QÆW(B, (NwÆTOLXDA æWANÆWNAs)E; (NsWID(B, (NsTAN)QÆSLAW pETROWI^s)E; (NaNTONOWI^(B, )Qã. (Na(B.,s)E; (NsWID(B, (Ns(B. (Np(B.,s; (NaNTONOWI^(B, )Qã. (Na(B.,s)E; (NsWID(B, (Ns(B. (Np(B.,s; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT ZMÆSTU Æ METODÆW NAW^ANNQs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(Nzmn(B,s)E, 1997)
(NrOZGLQNUTO BLIZXKO (B100 (NHUDOVN)QÆH TEHNÆK TA DA@TXSQ METODI^NÆ PORADI ]ODO TWOR^OGO WIKONANNQ KOVNOÇ TEHNÆKI W OBRAZOTWOR^ÆJ DÆQLXNOSTÆ [KOLQRÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (N{K)QÆLXNA OSWÆTAs)E -- (NmETODIKA WIKLADANNQ OBRAZOTWOR^OGO MISTECTWAs -- (NtEHN)QÆKA MAL@WANNQs)E; (NOBRAZOTWOR^E MISTECTWOs; (NTEHN)QÆKA MAL@NKUs)E; (NPASTELXs; (NAKWARELXs; (NTEHN)QÆKA VIWOPISUs)E; (NW^ITEL)QÆ OBRAZOTWOR^OGO MISTECTWAs)E; (NGUA[s; (NZM)QÆ[ANA TEHNÆKAs)E; (NROZPIS TKANINs; (NAPL)QÆKACÆQs)E; (NWITINANKIs; (NMOZA)QÇKAs)E; (NGRAW@RAs; (NG)QÆPSORITs)E; (NDRUKUWANNQs; (NWIPAL@WANNQs; (NR)QÆZXBLENNQs)E; )QÆ(NNKRUSTACÆQs)E; )QÆ(NNTARSÆQs)E; (NOBRAZOTWOR^A D)QÆQLXNÆSTX [KOLQRÆWs)E