(NpSIHOLOG)QÆ^NÆ PERSPEKTIWI (B:s)E [(NZB(B. (NNAUK(B. (NPR(B.].s (NsPECWIPUSK (B/s ((Nb(B.(NM(B.,s, 2009)
(Nu WIDANN)QÆ PREDSTAWLENO STATTÆ Z AKTUALXNIH PROBLEM PSIHOLOGÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E; (NPSIHOLOG)QÆQ OSOBISTOSTÆs)E; (NMAR[RUTIZAC)QÆQs)E; (NC)QÆNNOSTÆs)E; (NEMOC)QÆJNE REAGUWANNQs)E; (NSTRESs; (NPORU[ENNQ RITMU SERCQs; (NREFLEKSIWN)QÆ PROCESIs)E; (NSKLADNOKOORDINOWAN)QÆSTXs)E; (NPROFES)QÆJNA ÆDENTI^NÆSTXs)E; (NMAJBUTN)QÆJ PSIHOLOGs)E; (NSP)QÆWZALEVNÆSTXs)E; )QÆ(NDENTI^NÆSTXs)E; (NPROFES)QÆJNA WZAÃMODÆQs)E; (NSOC)QÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NA DOPOMOGAs)E; (NMED)QÆA(B-(NKULXTURAs)E; (NU^N)QÆWSXKIJ KLASs)E; (NGESTAC)QÆJNA DOMÆNANTAs)E; (NKOMUN)QÆKATIWNIJ DOSWÆDs)E; (NPEDAGOGs; (NEMOC)QÆJNE WIGORANNQs)E; (NZAKLADI OSW)QÆTIs)E; (NZM)QÆNIs)E; (NWPLIWIs; (NKAZKOTERAP)QÆQs)E; (NPSIHOKOREKC)QÆQs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA KOREKCÆQs)E; (NART(B-(NTERAPEWTI^N)QÆ TEHNÆKIs)E