(NtEOR)QÆQ DERVAWI Æ PRAWA(B. (NaKADEMÆ^NIJ KURS (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NzAJ^UK(B, (No(B. (Nw(B.,s; (NoN)QÆ]ENKO(B, (Nn(B. (Nm(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (N`R)QÆNKOM æNTER(B,s)E, 2006)
(NrOZGLQDA)QÃTXSQ NAJWAVLIWÆ[Æ PROBLEMI TERÆÇ DERVAWI Æ PRAWA(B. (NdOSLÆDVUÃTXSQ PROBLEMI SUTNOSTÆ TA PRIZNA^ENNQ DERVAWI(B, (NSPÆWWÆDNO[ENNQ DERVAWI TA OSOBI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NtEOR)QÆQ DERVAWI Æ PRAWAs)E; (NSUTN)QÆSTX DERVAWIs)E; (NDERVAWA TA OSOBAs; (NAPARAT DERVAWIs; (NPRAWOWA DERVAWAs; (NPRAWOROZUM)QÆNNQs)E; (NPRAWOWE REGUL@WANNQs; (NFUNKC)QÆÇ PRAWAs)E; (NNORMI PRAWAs; (NSISTEMA PRAWAs; (NPRAWOWE WIHOWANNQs; (NPRAWOW)QÆDNOSINIs)E