(NhARAKTERISTIKA MUZI^NIH OSOBLIWOSTEJ UKRA)QÇNSXKIH DUM Æ PÆSENX U WIKONANNÆ KOBZARQ wERESAQ (B/s)E - (NlISENKO(B, (NmIKOLA w)QÆTALÆJOWI^(B,s)E; (NgORD)QÆJ^UK(B, (Nm(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NmUZI^NA uKRA)QÇNA(B,s)E, 1978)
(NpRO TWOR^U D)QÆQLXNÆSTX KOBZARA(B, (NWIKONAWCQ NARODNIH DUM(B, Æ(NSTORI^NIH(B, (NPOBUTOWIH(B, (NVARTÆWLIWIH TA SATIRI^NIH PÆSENX oSTAPA mIKITOWI^A wERESAQ (B(1803, (NkAL@VINCÆ (B- 1890, (NsOKIRINCÆ(B).s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwERESAJ o(B. (Nm(B.s; (NnARODNA MUZIKAs -- (NkOBZARSTWOs -- 19 (NST(B.s; (NKOBZAR)QÆs)E; (NUKRA)QÇNSXKÆ DUMIs)E; (NUKRA)QÇNSXKÆ PÆSNÆs)E; (NWIKONAWC)QÆ NARODNIH DUMs)E