(NpRO TRXOH KIT)QÆW TA PRO ÆN[Æ CÆKAWÆ RE^Æ (B/s)E - (NkABALEWSXKIJ(B, (NdMITRO bORISOWI^(B,s; (NpILINSXKIJ(B, (Nm(B.,s; (N`R(B')QÃ(NW(B, (Nf(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NmUZI^NA uKRA)QÇNA(B,s)E, 1973)
(NtWOR^)QÆSTX ROSÆJSXKOGO RADQNSXKOGO KOMPOZITORA (B20 (NST(B. (Nd(B. (Nb(B. (NkABALEWSXKOGO(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkABALEWSXKIJ d(B. (Nb(B.s; (NmUZIKANTI )QÆ KOMPOZITORIs)E; (NmUZIKA DLQ D)QÆTEJs)E; (NRADQNSXK)QÆ KOMPOZITORIs)E; (NROS)QÆJSXKÆ KOMPOZITORIs)E; (NROS)QÆJSXKA MUZIKAs)E; (NRADQNSXKA MUZIKAs; (NDITQ^A MUZIKAs