(Ns(B. (Ns(B. (NgULAK(B-(NaRTEMOWSKIJ (B:s (NVIZNX(B, (NLI^NOSTX(B, (NTWOR^ESTWO (B/s - (NkAUFMAN(B, (NlEONID sERGEEWI^(B,s ((NmOSKWA (B:s (NmUZYKA(B,s, 1973)
(Nw KNIGE RASSKAZYWAETSQ O ZAME^ATELXNOM UKRAINSKOM KOMPOZITORE(B, (NTALANTLIWOM PEWCE(B, (NDRAMATI^ESKOM AKTERE(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NgULAK(B-(NaRTEMOWSXKIJ s(B. (Ns(B.s; (NmISTECTWOs; (NmUZIKAs; (NuKRA)QÇNAs)E; (NB)QÆOGRAFÆÇs)E; (NMONOGRAF)QÆÇs)E; (NMUZI^NA KULXTURAs; (NMUZI^N)QÆ TWORIs)E; (NOPERN)QÆ SPÆWAKIs)E; (NREPERTUARs; (NTWOR^A D)QÆQLXNÆSTXs)E; (NUKRA)QÇNSXKÆ KOMPOZITORIs)E