(NuKRA)QÇNSXKÆ BILINI (B:s)E )QÆ(NSTORI^NO(B-(NLÆTERATURNE WIDANNQ SHÆDNOSLOW(B'(NQNSXKOGO EPOSU (B/s)E - (N{EW^UK(B, (NwALER)QÆJ oLEKSANDROWI^(B,s)E; (NmIHAJLOW(B, (NbORIS(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NwESELKA(B,s, 2005)
(NdO KNIVKI UW)QÆJ[LI BILINI(B, (NQKÆ BEZPOSEREDNXO STOSU@TXSQ PRAUKRAÇNSXKIH ZEMELX Æ(B, (NZA WSÆMA OZNAKAMI(B, (NWINIKLI NA TERENÆ kIÃWA TA gALICXKO(B-(NwOLINSXKOGO KNQZÆWSTWA(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 246s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NfOLXKLOR(B, (NUKRA)QÇNSXKIJs)E -- (NePOSs