(NuROK L)QÆTERATURNOGO ^ITANNQ U (B3 (NKLASÆ (B:s)E ((NZ ELEMENTAMI KRITI^NOGO MISLENNQ(B) /s - (Nl)QÆSOWECX(B, (No(B.,s)E (2018)
(Nu STATT)QÆ PREDSTAWLENO ROZROBKU UROKU LÆTERATURNOGO ^ITANNQ Z ELEMENTAMI KRITI^NOGO MISLENNQ NA TEMU(B: "(NsA[A kO^UBEJ (B"(NwOLODARKA LÆSU(B" (NDLQ U^NÆW PO^ATKOWOÇ [KOLI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkO^UBEJ o(B.s; (Nl)QÆTERATURNE ^ITANNQs)E -- (NUROKIs -- (NKRITI^NE MISLENNQs -- (NPO^ATKOWA [KOLAs; (NL)QÆTERATURNE ^ITANNQs)E; (NMETODIKA WIKLADANNQs; (NUROKIs; (NUKRA)QÇNSXKA PISXMENNICQs)E; (NTWOR^)QÆSTX PISXMENNICÆs)E; (NKRITI^NE MISLENNQs; (NTWORI DLQ D)QÆTEJs)E; (NDITQ^A PISXMNNICQs; (NwOLODARKA L)QÆSU(B, (NOPOWÆDANNQs)E; (NPO^ATKOWA [KOLAs; 3 (NKLASs