(NkULXTURA UKRA)QÇNSXKOÇ MOWI (B:s)E (NDOW)QÆDNIK (B/s)E - (NrUSAN)QÆWSXKIJ(B, (Nw(B. (Nm(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB)QÆDX(B,s)E, 1990)
(NkULXTURA MOWI QK SKLADOWA ^ASTINA KULXTURI )QÆ QK ODNA Z ÇÇ FORM (B- (NPER[A OZNAKA ZAGALXNOÇ KULXTURI L@DINI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NkULXTURA UKRA)QÇNSXKOÇ MOWIs)E; (NKULXTURA MOWIs; (NKULXTURA DUMKIs; (NKULXTURA PO^UTT)QÆWs)E