(NuKRA)QÇNSXKA MOWA W TABLICQH (B:s)E (NDOW)QÆDNIK (B/s)E - (NlOBODA(B, (NwASILX wASILXOWI^(B,s; (NsKURAT)QÆWSXKIJ(B, (NlEONÆD wÆTALÆJOWI^s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NwI]A [KOLA(B,s, 1993)
(Nu DOW)QÆDNIKU PODANO WSÆ ROZDÆLI GRAMATIKI UKRAÇNSXKOÇ MOWI W TABLICQH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E; (NSLOWOs; (NRE^ENNQs; (NMOWOZNAW^)QÆ PONQTTQs)E; (NMOWAs; (NMOWLENNQs; (N^ASTINI MOWIs