(NuKRA)QÇNSXKÆ MECENATI(B. (NnARISI Z ÆSTORÆÇ UKRAÇNSXKOÇ KULXTURI(B. /s)E - (NsLABO[PICXKIJ(B, (NmIHAJLO fEDOTOWI^(B,s; (NtERNAWSXKA(B, (No(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NqROSLAW)QÆW wAL(B,s)E, 2001)
(NcQ KNIVKA (B- (NPRO QWI]E DOBRE ZNANE W US)QÆH CIWÆLÆZOWANIH KRAÇNAH(B, (NPRO FÆLANTROPÆ@(B, (NPRO BLAGODÆJNICTWO(B, (NPRO MECENATSTWO(B. (Nw NÆJ WÆDTWORENO QSKRAWÆ STORÆNKI UKRAÇNSXKOÇ ÆSTORÆÇ(B, (NKULXTURI KRIZB PRIZMU SAME CXOGO FENOMENA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA KULXTURAs)E; (NoSTROZXK)QÆs)E; (Ng(B. (NgULEWI^)QÆWNAs)E; (Np(B. (NmOGILAs; (Np(B. (NsAGAJDA^NIJs; )Qæ. (NmAZEPAs)E; (Nm(B. (NmIKLA[EWSXKIJs; (Nk(B. (NrOZUMOWSXKIJs; (No(B. (NbEZBORODXKOs; (Nd(B. (NtRO]INSXKIJs; )Qà(NALAÀANs)E; (NtARNOWSXK)QÆs)E; (N~IKALENKOs; (NsIMIRENKIs; (No(B. (NpOLXs; (NhARITONENKIs; (NtERE]ENKIs; (NbRODSXK)QÆs)E; (NhANENK)QÆs)E