(NaNAL)QÆZ SILXNIH Æ SLABKIH STORÆN(B, (NSPRIQTLIWIH MOVLIWOSTEJ Æ NEBEZPEK(B, (NQKÆ WINIKA@TX U PROCESÆ REFORMUWANNQ SISTEMI DERVAWNOÇ OPÆKI NAD DÆTXMI(B-(NSIROTAMI Æ DÆTXMI(B. (NQKÆ ZALI[ILISQ BEZ BATXKÆWSXKOGO PÆKLUWANNQ (B/s)E - (Nw)QÆNNÆKOW(B, (No(B.s)E; (NkOZLOWA(B, (No(B.s; (NmAKSIMENKO(B, (No(B.s; (NmARCINK)QÆW(B, (Na(B.s)E; (NkI)QÇWSXKIJ MÆVNARODNIJ ÆNSTITUT SOCÆOLOGÆÇs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2007)
(Nw DOSL)QÆDVENNÆ WISWÆTLENO REZULXTATI PO WIQWLENN@ SILXNIH Æ SLABKIH STORÆN(B, (NSPRIQTLIWIH MOVLIWOSTEJ Æ NEBEZPEK(B, (NQKÆ WINIKA@TX U PROCESÆ REFORMUWANNQ SISTEMI DERVAWNOÇ OPÆKI NAD DÆTXMI(B-(NSIROTAMI Æ DÆTXMI(B, (NQKÆ ZALI[ILISQ BEZ BATXKÆWSXKOGO PÆKLUWANNQ(B.s)E
(NdOSL)QÆDVENNQ PROWEDENO ZA PÆDTRIMKI pREDSTAWNICTWA dITQ^OGO fONDU oon (B((N`næsef(B) (NW uKRAÇNÆs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nd)QÆTI(B-(NSIROTIs)E; (ND)QÆTI(B-(NSIROTIs)E; (ND)QÆTI(B, (NPOZBAWLENÆ BATXKÆWSXKOGO PÆKLUWANNQs)E; (NMON)QÆTORING SISTEMI OPÆKIs)E; (NREFORMIs; (NDERVAWNE F)QÆNANSUWANNQs)E; (NROZPOD)QÆL RESURSÆWs)E; )QÆ(NNDIWÆDUALXNÆ POTREBI DITINIs)E; (NDERVAWNIJ ZB)QÆR STATISTIKIs)E