)Qæ(NSTORÆQ PSIHOLOGÆÇ h(BI(Nh (B- (NPO^ATKU hh STOLÆTTQ (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (NrOMENECX(B, (NwOLODIMIR aNDR)QÆJOWI^(B,s)E; (NgOLOWKO(B, (Ns(B. (Nw(B.,s; (NmED@K(B, (N`(B. (Ng(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB)QÆDX(B,s)E, 2007)
(NdOKLADNO J POSL)QÆDOWNO WISWÆTLENO RUH SWÆTOWOÇ PSIHOLOGÆ^NOÇ DUMKI W h(BI(Nh J NA PO^ATKU hh ST(B. (NNA ZASADAH KULXTOROLOGÆ^NOGO PÆDHODU(B. (NpOKAZANO WAGOMIJ WNESOK UKRAÇNSXKIH PSIHOLOGÆW U POSTUPÆ NAUKOWOÇ PSIHOLOGÆÇ(B, (NW ROZROBCÆ ÇÇ METODOLOGÆ^NIH ZASAD(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- )Qæ(NSTORÆQs)E; (NOBRAZ L@DINIs; (NAKADEM)QÆ^NIJ STILXs)E; (NWOL@NTARIZMs; (NOPTIM)QÆZMs)E; (NSUPERE^KAs; )QÆ(NDEJNIJ SWÆTs)E; (NMETA W^INKOWO)QÇ DÆÇs)E; (NORGANI ^UTTQs; (NPSIHOF)QÆZÆOLOGÆQs)E; (NPSIHOLOG)QÆQ SWÆDOMOSTÆs)E; )QÆ(NSTORI^NA PSIHOLOGÆQs)E; (NSTRUKTURNA PSIHOLOG)QÆQs)E; (NEMP)QÆRÆOKRITICIZMs)E; (NPRAGMATI^N)QÆ PARADOKSIs)E; (NTEOR)QÆQ PASIWNOGO PRISTOSUWANNQs)E; (NTEOR)QÆQ AKTIWNOGO PRISTOSUWANNQs)E; (NTEOR)QÆQ KORIGU@^OGO PRISTOSUWANNQs)E; (NHARAKTER D)QÆÇs)E; (NPSIHOLOG)QÆQ L@DSXEOGO DUHUs)E; (NPSIHOLOG)QÆQ HARAKTERUs)E; (NPSIHOLOG)QÆQ OSOBISTOSTÆs)E; (ND)QÆALEKTIKA VITTQs)E; (ND)QÆALEKTIKA TWOR^OSTÆs)E; (NHARAKTER L@BOWNOGO D)QÆALOGUs)E; (NDU[A L@DINIs; (NSOF)QÆJNÆSTXs)E; (NSENS VITTQs; (NTEOR)QÆQ W^INKUs)E