(NsTWORENNQ TA FUNKC)QÆONUWANNQ PRIJOMNIH SÆMEJ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ DERVAWNIH SLUVBOWCÆW (B/s)E - (NwOLINECX(B, (Nl(B. (Ns(B.s; (NkOMAROWA (B, (Nn(B. (Nm(B.s; (Np)QÃ[A(B, æ. (Nw(B.s)E; (NqREMENKO(B, (No(B. (No(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NuKRA)QÇNSXKIJ CENTR SOCÆALXNIH DOSLÆDVENX(B,s)E, 2000)
(NpOS)QÆBNIK ROZRAHOWANIJ NA DERVAWNIH SLUVBOWCÆW(B, (NQKÆ ZAJMA@TXSQ PITANNQMI OPÆKI NAD DÆTXMI(B-(NSIROTAMI TA DÆTXMI(B, (NPOZBAWLENIMI BATXKÆWSXKOGO PÆKLUWANNQ(B, Æ (NPRIJMA@TX RÆ[ENNQ Z PROBLEM ROZWITKU ÆNSTITUTU PRIJOMNIH SÆMEJ W uKRAÇNÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆOLOGÆQs)E -- (NpRIJOMN)QÆ SÆM(B'Çs)E; (NPRIJOMNA S)QÆM(B'(NQs)E; (NADAPTAC)QÆQ DITINIs)E; (NKANDIDATI W PRIJOMN)QÆ BATXKIs)E; (NSOC)QÆALXNIJ SUPROWÆDs)E; (NDOKUMENTAC)QÆQs)E