(NdITQ^O(B-(N@NACXKA OSW)QÆTA W SISTEMÆ NEPERERWNOÇ OSWÆTI (B/s)E - (NsAWO[(B, (Nw(B.,s (2018)
(Nu STATT)QÆ ROZGLQNUTO DWA PÆDHODI REALÆZACÆÇ SISTEMI NEPERERWNOÇ OSWÆTI(B, (NQKÆ POZNA^A@TXSQ LEKSEMAMI (B"(NOSWÆTA WPRODOWV VITTQ(B" (NTA (B"(NDITQ^O(B-(N@NACXKA OSWÆTA(B" (NJ (B"(NOSWÆTA DOROSLIH(B". (NrOZKRITTQ ÀENEZI DITQ^O(B-(N@NACXKOÇ OSWÆTI ZDÆJSNENO NA OSNOWÆ WIOKREMLENNQ WÆH ÇÇ STANOWLENNQ J ROZWITKU(B. (NsU^ASNIJ ETAP ROZWITKU DITQ^O(B-(N@NACXKOÇ OSWÆTI ROZGLQNUTO W KONTEKSTÆ ZAKONODAW^OÇ TA NORMATIWNO(B-Æ(NNSTRUKTIWNOÇ BAZI(B. (NtAKOV PROANALÆZOWANO DANÆ ANKET(B, (NU QKIH STAR[OKLASNIKI ZASWÆD^ILI(B: (NWLASNE ROZUMÆNNQ FENOMENA (B"(NSISTEMA NEPEREWNOÇ OSWÆTI(B"; (NMOTIWI(B, (NQKÆ SPONUKA@TX ÇH NAW^ATISQ TEPER Æ W MAJBUTNXOMU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NnEPERERWNA OSW)QÆTAs)E -- (NDITQ^O(B-(N@NACXKA OSW)QÆTAs)E; (NNEPERERWNA OSW)QÆTAs)E; (NDITQ^O(B-(N@NACXKA OSW)QÆTAs)E; (NOSW)QÆTA DOROSLIHs)E; (NPROFES)QÆJNE STANOWLENNQs)E; (NOSW)QÆTA WPRODOWV VITTQs)E; (NPROFES)QÆJNA DÆQLXNÆSTXs)E; (NSAMOREAL)QÆZACÆQs)E