(NuKRA)QÇNA (Bi (NWSESW(Bi(NTNQ (Bi(NSTOR(Bi(NQ(B. I(NSTOR(Bi(NOGRAF(Bi(NQ SW(Bi(NTOWOÇ TA UKRAÇNSXKOÇ (Bi(NSTOR(BiÇ 17-20 (NST(B. /s)E - (NpOTULXNICXKIJ(B, (Nw(B. (Na(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB)QÆDX(B,s)E, 2002)
(NaNAL)QÆZU@TXSQ PRI^INI WÆDOKREMLENNQ UKRAÇNSXKOÇ Æ WSESWÆTNXOÇ ÆSTORÆÇ U SWÆTOWÆJ TA UKRAÇNSXKIJ NAUCÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- )Qæ(NSTORÆOSOFÆQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- 17-20 (NST(B.s; (NwSESW)QÆTNQ ÆSTORÆQs)E -- )Qæ(NSTORÆOSOFÆQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- 17-20 (NST(B.s; (NNAC)QÆQs)E; (NUKRA)QÇNSXKA ÆSTORI^NA NAUKAs)E