(NsPOW)QÆDX (B:s)E (NB)QÆOGRAFÆQ OKREMOÇ OSOBI (B/s)E - (NsWQTIJ aWGUSTIN(B,s; (NmU[AK (B, (N`R)QÆJ(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NoSNOWI(B,s, 1997)
(NaWTOB)QÆOGRAFÆ^NIJ TWÆR sWQTOGO aWGUSTINA (B(354-430) , (NHRISTIQNSXKOGO TEOLOGA TA RELÆGÆJNOGO FÆLOSOFA SPRAWWIW WELI^EZNIJ WPLIW NA ROZWITOK ZAHÆDNOÃWROPEJSXKOÇ FÆLOSOFÆÇ TA ZMÆNI U SUSPÆLXNOMU VITTÆ(B. (NsPOWÆDX sWQTOGO aWGUSTINA NE WTRA^AÃ AKTUALXNOSTÆ J NINÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NrEL)QÆGÆQs)E -- (NaG)QÆOGRAFÆQs)E; (NAWTOB)QÆOGRAFÆ^NÆ TWORIs)E