(NkNIGA DLQ BATXK)QÆW (B:s)E (NPOS)QÆBNIK DO TRENÆNGOWOGO KURSU (B"(NpÆDGOTOWKA KANDIDATÆW U PRIJOMNÆ BATXKI TA BATXKI(B-(NWIHOWATELÆ(B" /s)E - (NaL)QÃKSÃÃNKO(B, (Nt(B. (Nf(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAUKOWIJ SW)QÆT(B,s)E, 2006)
(Nu KNIZ)QÆ ROZKRITO ZAKONOMÆRNOSTÆ(B, (NTRUDNO]Æ Æ PROBLEMI SÆMEJNOGO WIHOWANNQ DÆTEJ(B-(NSIRÆT RÆZNOGO WÆKU (B;(NOSOBLIWOSTÆ FUNKCÆONUWANNQ PRIJOMNIH SÆMEJ Æ DITQ^IH BUDINKÆW SÆMEJNOGO TIPU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Ns)QÆMEJNE WIHOWANNQs)E -- (NpRIJOMNA S)QÆM(B'(NQs)E; (NTREN)QÆNGOWIJ KURSs)E; (NDITQ^IJ BUDINOK S)QÆMEJNOGO TIPUs)E; (NPRIJOMNA S)QÆM(B'(NQs)E; (NP)QÆDGOTOWKA W KANDIDATIs)E; (NZNAJOMSTWO Z DITINO@s; (NP)QÆDGOTOWKA DITINI DO ZMÆNs)E; (NPODOLANNQ U DITINI PO^UTTQ WTRATIs; (NPOTREBI DITINIs; (NS)QÆMEJNE WIHOWANNQs)E; (NUSW)QÆDOMLENIJ WIBÆRs)E