(Nw)QÆRTUALXNA PEDAGOGÆ^NA WISTAWKA (B"(NoSWÆTNÆJ PROSTÆR kÆROWOGRAD]INI(B: Æ(NNNOWACÆJNÆSTX(B, (NDOSTUPNÆSTX(B, (NQKÆSTX(B" /s)E - (NwAREHA(B, (Na(B. (Ng(B.,s (2018)
(NpRO OBLASNU W)QÆRTUALXNU PEDAGOGÆ^NU WISTAWKU Z DOSWÆDU ROBOTI [KÆL (B"(NwERNÆSAV PEDAGOGÆ^NOÇ TWOR^OSTÆ(B" (NZAPROWADVENU kÆROWOGRADSXKIM OBLASNIM ÆNSTITUTOM PÆSLQDIPLOMNOÇ PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTI ÆMENÆ w(B. (NsUHOMLINSXKOGO U (B2017 (NROCÆ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 5 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoSW)QÆTAs)E -- (NPEDAGOG)QÆ^NÆ WISTAWKIs)E -- (NW)QÆRTUALXNÆs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- (Nk)QÆROWOGRADSXKA OBLASTXs)E; (NPEDAGOG)QÆ^NÆ WISTAWKIs)E; (NW)QÆRTUALXNÆ PEDAGOGÆ^NÆ WISTAWKIs)E; (NPEDAGOG)QÆ^NA TWOR^ÆSTXs)E; )QÆ(NNNOWACÆÇ W NAW^ANNÆs)E; )QÆ(NNNOWACÆÇ W UPRAWLÆNNÆs)E