(NoRGAN)QÆZACÆQ METODI^NOÇ ROBOTI W ZAKLADÆ ZAGALXNOÇ SEREDNXOÇ OSWÆTI (B/s)E - (NvUK(B, (No(B. (Ns(B.,s (2018)
(NrOZGLQNUTO FUNKC)QÆÇ METODI^NOÇ ROBOTI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 9 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmETODI^NA ROBOTAs -- (NORGAN)QÆZACÆQs)E -- (NZAKLADI ZAGALXNO)QÇ SEREDNXOÇ OSWÆTIs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NMETODI^NA ROBOTAs; (NFUNKC)QÆÇ METODI^NOÇ ROBOTIs)E; (NMETODI^N)QÆ OB(B'Ã(NDNANNQ W^ITELÆWs)E; (NTWOR^)QÆ GRUPIs)E; (N[KOLI PEREDOWOGO DOSW)QÆDUs)E; (NNASTAWNICTWOs; (NATESTAC)QÆQ PEDAGOGÆ^NIH PRACÆWNIKÆWs)E; (NMOLOD)QÆ SPECÆALÆSTIs)E; (NP)QÆDGOTOWKA DO UROKUs)E; (NSAMOANAL)QÆZ UROKUs)E; (N[KOLI PEDAGOG)QÆ^NOÇ MAJSTERNOSTÆs)E