(NsEMANTIKA NAJNOW)QÆ[IH SLÆW ÆNOZEMNOGO POHODVENNQ TA PROBLEMI SLOWOWVIWANNQ (B/s)E - (NfALXKO(B, (Nq(B.,s (2018)
(NsEMANTIKA RQDU NOW)QÆTNÆH ÆNOZEMNIH TERMÆNÆW(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 4 (NNAZWI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NlEKSIKOLOG)QÆQs)E -- (NTERM)QÆNOLOGÆQs)E -- )QÆ(NN[OMOWNÆ SLOWAs)E; (NLEKSIKOLOG)QÆQs)E; )QÆ(NN[OMOWNÆ SLOWAs)E; (NTERM)QÆNOLOGÆQs)E; (NSEMANTIKAs; (NNOW)QÆTNÆ ÆNOZEMNÆ TERMÆNIs)E; (NSLOWOWVIWANNQs; )QÆ(NN[OMOWNA LEKSIKAs)E