(NpSIHOLOG)QÆQ OSOBISTOSTÆ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (Nl)QÆFARÃWA(B, (NnATALÆQ wÆKTORÆWNA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR NAW^ALXNO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2003)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK ROZKRIWAÃ RÆZNOMANÆTNÆ PÆDHODI DO PSIHOLOGÆÇ OSOBISTOSTÆ(B, (NZNAJOMITX Z TIPOLOGÆ^NIMI TA ÆNDIWÆDUALXNIMI PSIHOLOGÆ^NIMI OSOBLIWOSTQMI L@DINI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQ OSOBISTOSTÆs)E; (NPSIHOLOG)QÆQs)E; (NTEOR)QÆQ OSOBISTOSTÆs)E; (NFORMUWANNQ )QÆ ROZWITOK OSOBISTOSTÆs)E; (NSOC)QÆALÆZACÆQs)E; (NTEMPERAMENTs; (NHARAKTERs; (NZD)QÆBNOSTÆs)E; (NPOTREBIs; (NMOTIWs; (NEMOC)QÆÇs)E; (NWOLQs; (NSP)QÆLKUWANNQs)E; (ND)QÆQLXNÆSTXs)E