(Nq (B- (NCE uKRA)QÇNA(B! /s)E - (NsTEPANECX(B, (Ns(B.,s (2018)
(Nu STATT)QÆ PREDSTAWLENO PROEKT PATRÆOTI^NOGO SPRQMUWANNQ DLQ U^NÆW (B3 (NKLASÆW(B. (NmETA(B: (NSPRIQTI ROZWITKU TWOR^IH ZDÆBNOSTEJ(B; (NMOTIWUWATI CÆNNÆSNE STAWLENNQ DO UKRAÇNSXKOÇ MOWI(B, (NDO PÆSNÆ(B, (NDO DERVAWI(B, (NDO SEBE Æ RODINI(B, (NDO TRADICÆJ(B, (NDO WIQWLENNQ AKTIWNOÇ VITTÃWOÇ POZICÆÇ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 2 (NNAZWI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpATR)QÆOTI^NE WIHOWANNQs)E -- (NMETOD PROEKT)QÆWs)E -- (NPO^ATKOWA [KOLAs; (NPATR)QÆOTI^NE WIHOWANNQs)E; (NMETOD PROEKT)QÆWs)E; (NPROEKTNA D)QÆQLXNÆSTXs)E; (NPATR)QÆOTIZMs)E; (NGROMADQNINs; (NPO^ATKOWA [KOLAs; 3 (NKLASs