)Qæ(NNFORMATIWNIJ KOMPONENT METODIKI WIW^ENNQ WELI^IN U PO^ATKOWÆJ [KOLÆ (B/s)E - (NsAR)QÆÃNKO(B, (Nw(B.,s)E; (N~AJ^ENKO(B, (Nw(B.s; (NgOL)QÆK(B, (Nk(B.s)E (2018)
(Nu STATT)QÆ WISWÆTL@TXSQ ZMÆST ÆNFORMATIWNOGO KOMPONENTA METODIKI WIW^ENNQ WELI^IN(B, (NQKIJ ZABEZPE^UÃ FORMUWANNQ W MOLOD[IH [KOLQRÆW CÆLÆSNOÇ KARTINI SWÆTU(B, (NPRAKTI^NOGO ZASTOSUWANNQ DOSWÆDU NAW^ALXNOÇ MATEMATI^NOÇ DÆQLXNOSTÆ W VITTÃWIH SITUACÆQH(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 7 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmATEMATIKAs -- (NMETODIKA WIW^ENNQs -- (NWIW^ENNQ WELI^INs -- (NPO^ATKOWA [KOLAs; (NMATEMATIKAs; (NMETODIKA WIKLADANNQs; (NWIW^ENNQ WELI^INs; )QÆ(NNFORMATIWNIJ KOMPONENTs)E; (NWIM)QÆR@WANNQs)E; (NOB^ISLENNQs; (NMATEMATI^NA D)QÆQLXNÆSTXs)E; (NPO^ATKOWA [KOLAs