)Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNI(B.s)E (N~(B. 1,s (Nw)QÆD NAJDAWNÆ[IH ^ASÆW DO KÆNCQ (B18 (NST(B. /s)E - (NrIBALKA(B, )Qæ. (Nk(B.,s)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (NoSNOWA(B,s, 1995)
(Nu P)QÆDRU^NIKU SISTEMATI^NO WIKLADAÃTXSQ ÆSTORÆQ uKRAÇNI WÆD NAJDAWNÆ[IH ^ASÆW DO KÆNCQ (B18 (NS(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E; (NPERW)QÆSNE SUSPÆLXSTWOs)E; (NSLOW(B'(NQNIs; (NkI)QÇWSXKA rUSXs)E; (Nr)QÆ^X pOSPOLITAs)E; (NWIZWOLXNA W)QÆJNAs)E