(NgENDEROWANE SUSP)QÆLXSTWO (B:s)E (NPEREWOD S ANGLIJSKOGO (B/s - (Nk)QÆMMEL(B, (NmAJKL s(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NsFERA(B,s, 2003)
(Nw KNIVC)QÆ DOSLÆDVENO SU^ASNÆ UQWLENNQ PRO GENDER(B, (N]O POBUTU@TX QK U STÆNAH AKADEMÆÇ(B, (NTAK Æ W NA[OMU POWSQKDENNOMU VITTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qà(NENDEROWANE SUSPÆLXSTWOs)E; )QÀ(NENDERNIJ ROZWITOKs)E; (NNER)QÆWNÆSTXs)E; (NW)QÆDMÆNNÆSTXs)E; )QÀ(NENDEROWANA SÆM(B'(NQs)E; (NKOHANNQs; )QÀ(NENDER NASILXSTWAs)E; )QÀ(NENDEROWANA SEKSUALXNÆSTXs)E; (NDEGENDEROWANE SUSP)QÆLXSTWOs)E; (NGENDERs; )QÀ(NENDERs)E; gender