(NcW)QÆTE TEREN (B:s)E - (NsARATSXKIJ(B, (NoLEKSANDR nAUMOWI^(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NmUZI^NA uKRA)QÇNA(B,s)E, 2017)
(NzB)QÆRKA PREDSTAWLQÃ DRUGU ^ASTINU NAJPOPULQRNÆ[IH UKRAÇNSXKIH PÆSENX U DVAZOWÆJ OBROBCÆ WÆDOMOGO KOMPOZITORA TA PÆANÆSTA oLEKSANDRA sARATSXKOGO(B. (Np(B'Ã(NSI ZWU^ATX NA JOGO AWTORSXKIH KONCERTAH U QKOSTÆ (S0(NBÆSÆW(S1(B. (NeFEKTNÆSTX TA PROSTOTA WIKLADU PROPONOWANOGO MATERÆALU DOZWOLQÃ WIKONUWATI TWORI QK PROFESÆONALAM(B, (NTAK Æ AMATORAM(B.s)E
(NnESE gALQ WODU (B3; (NoJ U GA@(B, (NPRI dUNA@ (B7; (N~OM TI NE PRIJ[OW (B11; (NsIDITX MLADA (B15; (NoJ U POL)QÆ TRI KRINI^ENXKI (B19; (NoJ HODILA DÆW^INA BEREVKOM (B21;s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
(NpARAL(B. (NTIT(B. (NARK(B.: (NANGL(B.s
(NtEKST (B: (NUKR(B., (NANGL(B.s
Keywords: (NmUZI^N)QÆ TWORIs)E -- (NfORTEP)QÆANOs)E -- (NdVAZs; )Qæ(NNSTRUMENTALXNÆ TWORIs)E; (NkLAW)QÆ[NÆ ÆNSTRUMENTIs)E; (NfORTEP)QÆANOs)E; (NtWORI NARODNO)QÇ TWOR^OSTÆ (B((NMUZI^NIJ FOLXKLOR(B)s)E; (NESTRADNA MUZIKAs; (NTANC@WALXNA MUZIKAs