(NuKRA)QÇNSXKIJ VIWOPIS OSTANNXOÇ TRETINI (BXIX - (NPO^ATKU (BXX (NSTOLÆTTQ (B/s)E - (NvABOR@K(B, (NaNATOL)QÆJ aNDRÆJOWI^(B,s)E ((NkI)QÇW(B;s)E (NoDESA (B:s (NlIB)QÆDX(B,s)E, 1990)
(NrOZWITOK UKRA)QÇNSXKOGO VIWOPISU OSTANNXOÇ TRETINI (B19 - (NPO^ATKU (B20 (NST(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NvIWOPISs -- (NuKRA)QÇNAs)E -- 19 - (NPO^ATKU (B20 (NST(B.s; (NMONUMENTALXNIJ VIWOPISs; (NVANROW)QÆ TWORIs)E; (NKOMPOZIC)QÆQ PORTRETÆWs)E; (NKARTINIs