(NwI]A [KOLA QK SOC)QÆALXNIJ ÆNSTITUT Æ MEHANÆZM SOCÆALÆZACÆÇ MOLODÆ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NmIHALX^ENKO(B, (Nm(B.s; (NaNDRU]ENKO(B, (Nt(B.s; (NbARAN)QÆWSXKIJ(B, (Nw(B.s)E; (NbULXW)QÆNSXKA(B, (No(B.s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT WI]OÇ OSWÆTIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpEDAGOG)QÆ^NA DUMKA(B,s)E, 2012)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ PREDSTAWLENO ANALÆZ PERSPEKTIW ROZWITKU OSWÆTNXOÇ GALUZÆ(B, (NWIQWLENNQ SUTNÆSNIH OSOBLIWOSTEJ WI]OÇ OSWÆTI QK SOCÆALXNOGO ÆNSTITUTU TA Z(B'(NQSUWANNQ MEHANÆZMÆW SOCÆALÆZACÆÇ MOLODÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NwI]A OSW)QÆTAs)E; (NuKRA)QÇNAs)E; (NWI]A [KOLAs; (NMOLODXs; )QÆ(NNSTITUTs)E; (NMEHAN)QÆZMs)E