(NoSNOWI NAUKOWIH DOSL)QÆDVENX (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; (NuN)QÆWERSITET MENEDVMENTU OSWÆTIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpEDAGOG)QÆ^NA DUMKA(B,s)E, 2012)
(Nu P)QÆDRU^NIKU PODANO OSNOWNÆ WÆDOMOSTÆ PRO ORGANÆZACÆ@ NAUKI W uKRAÇNÆ TA OSOBLIWOSTÆ PÆDGOTOWKI KADRÆW DOSLÆDNICXKOÇ KWALÆFÆKACÆÇ U SWÆTÆ(B, (NROZKRITO METODOLOGÆ^NÆ ZASADI NAUKOWOGO PÆZNANNQ TA TWOR^OSTÆ(B, (NPO[UKU J OPRAC@WANNQ NAUKOWOÇ ÆNFORMACÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NnAUKAs -- (NdOSL)QÆDVENNQs)E; (NGENEZISs; (NEP)QÆSTEMOLOGÆ^NAs)E; (NMETODOLOG)QÆQs)E