(NaDAPTAC)QÆQ MAJBUTNÆH PER[OKLASNIKÆW DO [KOLI (B"10 (NKROKÆW DO NAW^ANNQ(B" :s)E ((NZ DOSW)QÆDU ROBOTI(B) /s)E - (NsAJKO(B, (Nt(B.,s; (NbEREZOWSXKA(B, (Nn(B.s (2017)
(Nu STATT)QÆ ROZPOWÆDAÃTXSQ PRO FÆZI^NU TA PSIHOLOGÆ^NU GOTOWNÆSTX MOLOD[IH [KOLQRÆW DO [KOLI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 6 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NaDAPTAC)QÆQ DO [KOLIs)E -- (NMOLOD[)QÆ [KOLQRÆs)E; (NADAPTAC)QÆQ DO [KOLIs)E; (NF)QÆZI^NA GOTOWNÆSTXs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA GOTOWNÆSTXs)E; (NEMOC)QÆJNIJ STANs)E; (N[K)QÆLXNA ADAPTACÆQs)E; (NMOTIWAC)QÆJNA GOTOWNÆSTXs)E; (NMOLOD[)QÆ [KOLQRÆs)E