(N`RIDI^NA PSIHOLOG)QÆQ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NkAZM)QÆRENKO(B, (Nl(B. æ.,s)E; (NmO)QÆSEÃWA(B, ã. (Nm(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nknt(B,s, 2007)
(Np)QÆDRU^NIK WISWÆTL@Ã KATEGORÆJNO(B-(NPONQTÆJNIJ APARAT NAUKI(B, (NJOGO SPECIFÆKU TA ZAKONOMÆRNOSTÆ FUNKCÆONUWANNQ W SFERÆ SUSPÆLXNO(B-(NPRAWOWIH WÆDNOSIN TA PRAWOWOÇ POWEDÆNKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (N`RIDI^NA PSIHOLOG)QÆQs)E; (NPSIHOLOG)QÆQ SLÆD^OÇ DÆQLXNOSTÆs)E; (NPSIHOLOG)QÆQ SUDOWOÇ DÆQLXNOSTÆs)E; (NKRIM)QÆNALXNA PSIHOLOGÆQs)E; (NPEN)QÆTENCÆARNA PSIHOLOGÆQs)E; (NADWOKATSXKA D)QÆQLXNÆSTXs)E; (NSL)QÆD^A DÆQLXNÆSTXs)E; (NPRAWOWA PSIHOLOG)QÆQs)E