(NdIDAKTI^N)QÆ ZASADI ROZWITKU PO^ATKOWOÇ OSWÆTI(B: (NWARÆATIWNÆSTX PROGRAMOWOGO ZABEZPE^ENNQ (B/s)E - (NcIMBALARU(B, (Na(B.,s (2018)
(Nu STATT)QÆ PREDSTAWLENO REZULXTATI ANALÆZU ]ODO WARÆATIWNOSTÆ OSWÆTNÆH PROGRAM(B, (NPÆDGOTOWLENIH DO PO^ATKU NOWOGO (B2018-2019 (NN(B.(NR(B. (NWÆDPOWÆDNO DO zAKONU uKRAÇNI (B"(NpRO OSWÆTU(B" (NTA dERVAWNOGO STANDARTU PO^ATKOWOÇ OSWÆTI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 2 (NNAZWI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NnAW^ALXN)QÆ PROGRAMIs)E -- (NWAR)QÆATIWNÆSTX OSWÆTNÆH PROGRAMs)E -- (NPO^ATKOWA [KOLAs; (NNAW^ALXN)QÆ PROGRAMIs)E; (NWAR)QÆATIWNÆSTX OSWÆTNÆH PROGRAMs)E; (NROZWITOK PO^ATKOWO)QÇ OSWÆTIs)E; (NWAR)QÆATIWNÆSTX ZMÆSTU OSWÆTIs)E; (NOSW)QÆTNÆ PROGRAMIs)E; )QÆ(NNTEGRACÆQ ZMÆSTU OSWÆTIs)E; (NPO^ATKOWA [KOLAs