(NoRGAN)QÆZACÆQ SEREDOWI]A DISTANCÆJNOGO NAW^ANNQ W SEREDNÆH ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADAH (B:s)E (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (NbOGA^KOW(B, (N`(B.(Nm(B.s; (NbIKOW(B, (Nw(B.(N`(B.s; (Np)QÆN^UK(B, (No(B.(Np(B.s)E; (NmANAKO(B, (Na(B.(Nf(B.s; (NbOGA^KOW(B, (N`(B.(Nm(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NpEDAGOG)QÆ^NA DUMKA(B,s)E, 2012)
(NcEJ POS)QÆBNIK STWORENO DLQ UPRAWLÆNCÆW U GALUZÆ OSWÆTI(B, (NFAHÆWCÆW ækt TA ORGANÆZATORÆW DISTANCÆJNOGO NAW^ANNQ(B. (NcE(B, (NW PER[U ^ERGU(B, - (NW^ITELÆ(B, (NADMÆNÆSTRACÆQ NAW^ALXNIH ZAKLADÆW UPRAWLÆNNQ OSWÆTO@ RÆZNIH RÆWNÆW(B. (NdRUGA KATEGORÆQ KORISTUWA^ÆW POSÆBNIKA (B- (NROZROBNIKI AWTOMATIZOWANIH SISTEM DISTANCÆJNOGO NAW^ANNQ(B. (NtRETQ KATEGORÆQ KORISTUWA^ÆW POSÆBNIKA (B- (NDOSLÆDNIKI TA NAUKOWCÆ(B, (NQKÆ ZAJMA@TXSQ ROZROBLENNQM TA WPROWADVENNQM SEREDOWI] DISTANCÆJNOGO NAW^ANNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NdISTANC)QÆJNE NAW^ANNQs)E; (NdISTANC)QÆJNA OSWÆTAs)E -- (NoRGAN)QÆZACÆQs)E -- (NsEREDN)QÆ ZAGALXNOOSWÆTNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E; (NOSW)QÆTNIJ PROSTÆRs)E; (NDISTANC)QÆJNE NAW^ANNQs)E; (NPROGRAMN)QÆ ZASOBIs)E; (NZASOBI ORGAN)QÆZACÆÇs)E; (NZAKLADIs