(NpSIHOLOG)QÆQ UPRAWLÆNNQ (B:s)E (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (NoRBAN(B-(NlEMBRIK(B, (Nl)QÆDÆQ eRNESTÆWNA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaKADEMWIDAW(B,s, 2003)
(Nu POS)QÆBNIKU WSEBÆ^NO ROZKRITO SOCÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NÆ OSOBLIWOSTÆ UPRAWLÆNNQ(B, (NPSIHOLOGÆ@ UPRAWLÆNSXKOÇ DÆQLXNOSTÆ(B, (NPSIHOLOGÆ^NÆ OSOBLIWOSTÆ J ORGANÆZACÆÇ W UPRAWLÆNNÆs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQ UPRAWLÆNNQs)E; (NMETODOLOG)QÆQs)E; (NMETODIs; (NPSIHOLOG)QÆQ UPRAWLÆNNQs)E; )QÆ(NSTORÆQs)E; (NPERSPEKTIWI ROZWITKUs; (NFENOMEN KER)QÆWNIKAs)E; (NSP)QÆLKUWANNQs)E; (NPEREGOWORIs; (NKONFL)QÆKTs)E; (NREKLAMAs; )QÆ(NMÆDVs)E; (NKADRIs