(NnEWROLOG)QÆQ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NgRIGOROWA(B, )Qæ. (Na(B.s)E; (NsOKOLOWA(B, (Nl(B. )Qæ.s)E; (NgERASIM^UK(B, (Nr(B. (Nd(B.s; (NgRIB(B, (Nw(B. (Na(B.s; (NgRIGOROWA(B, )Qæ. (Na(B.,s)E; (NsOKOLOWA(B, (Nl(B. )Qæ.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NmEDICINA(B,s, 2015)
(NrOZGLQDA)QÃTXSQ DÆAGNOSTIKA ZAHWOR@WANX NERWOWOÇ SISTEMI TA OSNOWNÆ ROZDÆLI KLÆNÆ^NOÇ NEWROLOGÆÇ(B.s)E
(NsKOR(B.: (NS(B. 7-8. - (Nl(B-(NRA(B: (NS(B. 638-639s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NnEWROLOG)QÆQs)E; (NNERWOWA SISTEMAs; (NMOTORIKAs; (NGOLOWNIJ MOZOKs; (NKORA GOLOWNOGO MOZKUs; (NSTATIKO(B-(NKOORDINAC)QÆJNA SISTEMAs)E; (NNERWOWA SISTEMA D)QÆTEJs)E; (NZAGALXNA NEWROLOG)QÆQs)E; (NSPEC)QÆALXNA NEWROLOGÆQs)E; (NWI])QÆ PSIHÆ^NÆ FUNKCÆÇs)E; (NZAHWOR@WANNQ NERWOWO)QÇ SISTEMIs)E; (NMEN)QÆNGÆTIs)E; (NTOKSOPLAZMOZs; (NEH)QÆNOKOKOZs)E; (NCISTICERKOZs; (NKANDIDOZs; (NKOKCID)QÆOÇDOZs)E; (NNEJROSN)QÆDs)E; (NTUBERKULXOZNIJ MEN)QÆNGÆTs)E; (NTUBERKULXOZNIJ WASKUL)QÆTs)E; (NTUBERKULXOZN)QÆ MÆÃLOPATÆÇs)E; (NROZS)QÆQNIJ SKLEROZs)E; (NM(B'(NQZOW)QÆ DISTONÆÇs)E; (NWRODVEN)QÆ DEFEKTI HREBTAs)E; (NPORU[ENNQ SNUs; (N^EREPNO(B-(NMOZKOWA TRAWMAs; (NHREBTOWO(B-(NSPINNOMOZKOWA TRAWMAs; (NSOMATONEWROLOG)QÆ^NÆ SINDROMIs)E