)Qæ(NSTORÆQ POSTRADQNSXKIH KRAÇN (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NoRLOWA(B, (NtETQNA wOLODIMIR)QÆWNA(B,s)E; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NzNANNQ(B,s, 2014)
(NrOZGLQDA)QÃTXSQ ÆSTORÆQ NOWIH NEZALEVNIH DERVAW (B((NKOLI[NÆH RESPUBLÆK srsr(B) (NWÆD ZARODVENNQ PROTESTNIH NASTROÇW TA RUHÆW DO SXOGODENNQ(B. (NnA OSNOWÆ ANALÆZU POLÆTI^NIH(B, (NEKONOMÆ^NIH(B, (NSOCÆALXNIH TA ÆN[IH PROCESÆW POKAZANO PROWÆDNÆ TENDENCÆÇ(B, (NDOSQGNENNQ Æ PROBLEMI STANOWLENNQ J ROZWITKU CIH KRAÇN(B.s)E
(Nl(B-(NRA(B: (NS(B. 483-502s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- (Nsrsrs; )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NROS)QÆJSXKA BAGATONACÆONALXNA ÆMPERÆQs)E; (NPRI^INI ROZWALU )QÆMPERÆÇs)E; (NSTANOWLENNQ ROS)QÆJSXKOÇ ÆMPERÆÇs)E; (NSTWORENNQ srsrs; (NOSW)QÆTA srsrs)E; (NRADQNSXKA NAC)QÆONALXNA POLÆTIKAs)E; (NPRI^INI KRAHU srsrs; )QÆ(NSTORÆQ NEZALEVNIH DERVAWs)E; (NPOSTRADQNSXK)QÆ KRAÇNIs)E; (NROZPAD sO@ZUs; (NRADQNSXKA WLADAs; (NSUSP)QÆLXNO(B-(NPOLÆTI^NÆ PROCESIs)E; (NWIBORI PREZIDENT)QÆWs)E; (NNEZALEVN)QÆ DERVAWIs)E; (NPOL)QÆTI^NÆ PROCESIs)E; (NPRIWATIZAC)QÆQs)E; (NEKOLOG)QÆ^NÆ PROCESIs)E