(NmETODIKA WIKLADANNQ UKRA)QÇNSXKOGO NARODNOGO TANC@ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK(B.s)E (Nt(B. 2,s (NDRUGIJ R)QÆK NAW^ANNQ (B/s)E - (NzUBATOW(B, (NsERG)QÆJ lUK(B'(NQNOWI^(B,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO KULXTURI uKRAÇNIs)E; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET KULXTURI Æ MISTECTWs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nl)QÆRA(B-(Nk(B,s)E, 2018)
(NpROPONOWANIJ P)QÆDRU^NIK MÆSTITX U SOBÆ METODIKU WIKLADANNQ UKRAÇNSXKOGO NARODNOGO TANC@ nADDNÆPRQN]INI(B, (NA TAKOV DOSWÆD TA SU^ASNIJ POGLQD NA ROZWITOK HOREOGRAFÆ^NOGO TANC@WALXNOGO MISTECTWA(B.s)E
(NdOD(B.: (NS(B. 400-414s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NnARODNIJ TANECXs -- (NmETODIKA WIKLADANNQs -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NUKRA)QÇNSXKÆ NARODNÆ TANCÆs)E; (NHOREOGRAF)QÆ^NE TANC@WALXNE MISTECTWOs)E