(NuKRA)QÇNSXKA ESTRADNA MUZIKA Æ FOLXKLOR(B: (NWZAÃMOPRONIKNENNQ Æ SINTEZ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NtORMAHOWA(B, (NwERON)QÆKA mIKOLAÇWNA(B,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO KULXTURI uKRAÇNIs)E; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET KULXTURI Æ MISTECTWs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nl)QÆRA(B-(Nk(B,s)E, 2017)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ DOSLÆDVUÃTXSQ WZAÃMOZW(B'(NQZOK FOLXKLORU TA ESTRADNOÇ MUZIKI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW PÆDRQDKOWÆJ PRIM(B. - (NlÆT(B: (NS(B. 156-165. - (NdOD(B.: (NS(B. 166-203s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmUZIKAs -- (NeSTRADAs -- (NuKRA)QÇNAs)E -- 20 - 21 (NST(B.s; (NFOLXKLORs; (NESTRADNA MUZIKAs; (NFOLXKLOR U MUZIC)QÆs)E; (NFOLXKLOR W DVAZOW)QÆJ MUZICÆs)E; (NDVAZs; (NOBROBKI NARODNIH P)QÆSENXs)E; (NVANR (B"(NKOLOMIJKI(B"s; (NAWANGARDNA MUZIKAs