(Nb)QÆBLÆOGRAFÆ^NA DÆQLXNÆSTX (B:s)E (NPRAKTIKUM (B/s - (N{IPOTA(B, (NgALINA )QãWGENÆWNA(B,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO KULXTURI uKRAÇNIs)E; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET KULXTURI Æ MISTECTWs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nl)QÆRA(B-(Nk(B,s)E, 2017)
(NpRAKTIKUM PROPONU)QÃ NOWÆ ÆNNOWACÆJNÆ PÆDHODI DO FORMUWANNQ GOTOWNOSTÆ STUDENTÆW PROFESÆJNO ZAJMATISQ BÆBLÆOGRAFÆ^NO@ DÆQLXNÆST@(B.s)E
(Nl)QÆT(B.: (NS(B. 56-65. - (NdOD(B.: (NS(B. 66-145s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nb)QÆBLÆOGRAFÆ^NE OBSLUGOWUWANNQs)E; (NB)QÆBLÆOGRAFÆ^NÆ PROCESIs)E; (NDOW)QÆDKOWO(B-(NPO[UKOWA SISTEMAs)E; (NB)QÆBLÆOGRAFÆ^NIJ WÆDDÆLs)E; (NB)QÆBLÆOGRAFÆ^NA SLUVBAs)E; (NB)QÆBLÆOGRAFÆ^NA PRODUKCÆQs)E; (NB)QÆBLÆOGRAFÆ^NÆ POSÆBNIKIs)E