(NzAGALXNE D)QÆLOWODSTWO (B((NTEORÆQ TA PRAKTIKA KERUWANNQ DOKUMENTACÆÃ@ ÆZ ZAGALXNIH PITANX(B) :s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NpALEHA(B, (N`R)QÆJ æWANOWI^(B,s)E; (NoKS)QÆ@K(B, (No(B. (Ng(B.,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nl)QÆRA(B-(Nk(B,s)E, 2015)
(Nu POS)QÆBNIKU W DOKUMENTOZNAW^OMU ASPEKTÆ WISWÆTLENO PITANNQ DOKUMENTACÆJNOGO ZABEZPE^ENNQ SU^ASNOGO UPRAWLÆNNQ Z URAHUWANNQM WIMOG ZAKONÆW(B, Æ(NNSTRUKCÆJ TA STANDARTÆW(B, (NNOWÆTNÆH TENDENCÆJ ROZWITKU DÆLOWODSTWA(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 606-608. - (Nl(B-(NRA(B: (NS(B. 614-621s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nd)QÆLOWODSTWOs)E; (NdOKUMENTAC)QÆJNE ZABEZPE^ENNQs)E -- (NuPRAWL)QÆNNQs)E; (ND)QÆLOWE DOKUMENTUWANNQs)E; (NUKRA)QÇNSXKA DÆLOWA MOWAs)E; (NSLUVBOWIJ DOKUMENTs; (NUPRAWL)QÆNSXKÆ DOKUMENTIs)E; (NSTIL)QÆSTIKA DÆLOWOGO MOWLENNQs)E; (NROBOTA Z DOKUMENTAMIs; (NSISTEMATIZAC)QÆQ DOKUMENTÆWs)E; (NZBEREVENNQ DOKUMENT)QÆWs)E