(NoRGAN)QÆZACÆQ DÆQLXNOSTÆ PSIHOLOGÆ^NIH SLUVB (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NlEGKA(B, (Nl(B. (Nm(B.s; (NsEMEN^A(B, (Nl(B. (Ng(B.s ((NlXW)QÆW (B:s)E (NnOWIJ sW)QÆT(B-2000,s)E, 2009)
(Nu POS)QÆBNIKU WIKLADENO ZAGALXNÆ POLOVENNQ ORGANÆZACÆÇ PSIHOLOGÆ^NOÇ SLUVBI W SISTEMÆ ZBROJNIH SIL uKRAÇNI(B, (NMEDI^NIH USTANOWAH(B, (NORGANAH WNUTRÆ[NÆH SPRAW(B, (NPENÆTENCÆARNÆJ Æ OSWÆTQNSXKÆJ SISTEMAH(B, (NPÆDPRIÃMSTWAH TA ORGANÆZACÆQH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpSIHOLOG)QÆ^NÆ SLUVBIs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA SLUVBAs)E; (NSISTEMA OHORONI ZDOROW(B'(NQs; (NSISTEMA OSW)QÆTIs)E; (NORGANI WNUTR)QÆ[NÆH SPRAWs)E; (NPOSADOWA )QÆNSTRUKCÆQs)E; (NPOLOVENNQs; (NZW)QÆTs)E; (NDOKUMENTAC)QÆQs)E; )QÆ(NMÆDV POLÆTI^NOGO LÆDERAs)E; (NPSIHOLOG)QÆQ PÆDPRIÃMNICXKOÇ DÆQLXNOSTÆs)E