(NaNAL)QÆZ MUZI^NIH TWORÆW (B:s)E (NPRAKTIKUM (B/s - (Ns)QÆNENKO(B, (NoKSANA oLEKSANDRÆWNA(B,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO KULXTURI uKRAÇNIs)E; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET KULXTURI Æ MISTECTWs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nl)QÆRA(B-(Nk(B,s)E, 2018)
(Nu PRAKTIKUM)QÆ NAWEDENO REKOMENDACÆÇ Z WIW^ENNQ DISCIPLÆNI (B"(NaNALÆZ MUZI^NIH TWORÆW(B" (NTA OSNOWNÆ TEMI DLQ WIW^ENNQ(B. (NpODANO PLANI(B, (NMETERÆALI TA ZAWDANNQ DLQ PRAKTI^NIH ZANQTX(B, (NZAWDANNQ DLQ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI STUDENTÆW(B, (NKONTROLXNÆ ZAWDANNQ(B.s)E
(Nl)QÆT(B: (NS(B. 102-104. - (NdOD(B.: (NS(B. 105-111s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmUZIKAs; (NPRAKTI^N)QÆ ZANQTTQs)E; (NDISCIPL)QÆNI MUZI^NOÇ OSWÆTIs)E; (NSTUDENTIs; (NMUZI^NA OSW)QÆTAs)E; (NKONTROLXN)QÆ ZAWDANNQs)E; (NMETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇs)E; (NSAMOST)QÆJNA ROBOTAs)E