(Nf)QÆNANSI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (Nb)QÆLA(B, (NoLXGA gRIGORÆWNA(B,s)E; (N~UJ(B, )Qæ(NRINA rOMANÆWNAs)E ((NlXW)QÆW (B:s)E (NmAGNOL)QÆQ (B2006,s)E, 2018)
(NrOZWITOK F)QÆNANSOWOÇ NAUKI(B, (NFÆNANSOWOÇ POLÆTIKI Æ FÆNANSOWOGO PRAWA(B, (NPODATKOWOÇ TA B@DVETNOÇ POLÆTIKI(B, (NFÆNANSOWOÇ BEZPEKI DERVAWIs)E
(Nl(B-(NRA(B: (NS(B. 358-361. - (NsLOW(B. (NTERM)QÆN(B.: (NS(B. 365-385. - (NbÆBLÆOGR(B. (NPOKAV^(B. (NS(B. 386-389s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nf)QÆNANSIs)E; (NF)QÆNANSOWA NAUKAs)E; (NF)QÆNANSOWA SISTEMAs)E; (NEWOL@C)QÆQ FÆNANSÆWs)E; (NF)QÆNANSOWA POLÆTIKAs)E; (NPODATKOWA SISTEMAs; (NF)QÆNANSOWE PRAWOs)E; (NB@DVETNIJ DEF)QÆCITs)E; (NDERVAWNIJ KREDITs; (NM)QÆSCEWÆ FÆNANSIs)E; (NSOC)QÆALXNÆ POZAB@DVETNÆ FONDIs)E; (NF)QÆNANSI DOMOGOSPODARSTWs)E; (NF)QÆNANSI SUB(B'Ã(NKTÆW GOSPODAR@WANNQs)E; (NSTRAHUWANNQs; (NSTRAHOWIJ RINOKs; (NF)QÆNANSOWIJ RINOKs)E; (NF)QÆNANSOWIJ MENEDVMENTs)E; (NM)QÆVNARODNÆ FÆNANSIs)E; (NF)QÆNANSOWA BEZPEKA DERVAWIs)E; (NF)QÆNANSI ãWROPEJSXKOGO sO@ZUs)E; (NF)QÆNANSI ZARUBÆVNIH KRAÇNs)E; (NB@DVETNA SISTEMAs